Летимо в трубу?

Летимо в трубу?

Народних депутатів готують до того, що вони мусять натиснути кнопку «за» під час розгляду питання про можливість реструктуризації та здачі в оренду української газотранспортної системи. Парламент намагається створити видимість опору, ілюзію дискусії й навіть натякнути Москві: «у нас не все так просто» — проте здається, що на вищому рівні вже ухвалено остаточне рішення.

«Донецький» реєстр

«Донецький» реєстр

Оригінальний і перший в Україні реєстр вирішили створити черкаські соратники Юлії Тимошенко з партії «Батьківщина». Вони обіцяють переписати вихідців iз Донбасу, але не всiх, а лише тих, кого було призначено на посаду за президентства Віктора Януковича. «В області — негативна тенденція, коли фактично на всі державні посади призначають людей не за професійними якостями, а за «пропискою», — обурюється лідер черкаської «Батьківщини» Анатолій Бондаренко.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цілься в «бігморду»!

Цілься в «бігморду»!

Вказівка заступника голови Львівської облдержадміністрації Івана Груника стежити за тим, щоб рекламні банери з привітанням Віктора Януковича, розміщені на території області, перебували в належному стані, спричинила прямо протилежний ефект по всій країні. Одразу пiсля цього невідомі закидали фарбою білборд у Львові. І хоча міліція не забарилася порушити кримінальну справу за фактом хуліганства, через два дні аналогічного нападу зазнав портрет Януковича на в’їзді до села Здовбиця Здолбунівського району Рівненської області. У понеділок «атака на Президента» дійшла і до столиці: білборд із зображенням глави держави на вулиці Вишгородській невідомі закидали фарбою. А вчора такий самий випадок трапився в місті Рожище на Волині. Утім там забруднений білборд замінили на новий упродовж кількох годин.

...Поки режим не розлучить нас

...Поки режим не розлучить нас

«Я був змушений виїхати з України та звернутись із проханням про політичний притулок через не­ймовірний тиск та переслідування з боку нинішньої української влади — авторитарного режиму Президента Януковича», — таку заяву зробив Олександр Тимошенко, чоловік екс–Прем’єрки, коли одержав притулок у Чехії. Він сказав, що «не хоче давати Януковичу жодного додаткового важеля тиску на лідера опозиції».

Всі статті рубрики