Трагедії Нового року

Трагедії Нового року

Учора одинадцятирічна Віолетта Завадська, котра отримала черепно–мозкову травму від бракованого феєрверка у селі Лиманському Якимівського району, опритомніла і почала дихати самостійно, повідомив очільник Запорізької обласної дитячої лікарні Юрій Борзенко. Загалом постраждало троє дітлахів: у стані середньої важкості до Якимівської райлікарні з опіками голови було доправлено семирічну дівчинку і чотирирiчного хлопчика, який наразі потерпає від невралгії. Потреба у їхній госпіталізації до клініки обласного центру не виникла.

Одна граната на двох

Одна граната на двох

Учора о 5 годині 30 хвилин до Кременчуцького міськуправління міліції зателефонував один із мешканців міста й повідомив, що поблизу свого будинку щойно почув вибух, а потім побачив двох закривавлених чоловіків, які лежали на асфальті. Правоохоронці, котрі прибули до будинку №45 на Автокразівському бульварі, констатували: чоловіки внаслідок вибуху «одержали численні травми та ушкодження й перебувають у безконтактному стані». Одному з них відірвало ногу. Саме його вiдразу доставили у реанімаційне відділення третьої міськлікарні, однак врятувати йому життя не вдалося — чоловік помер на операційному столі.

З–під коліс рідної влади

З–під коліс рідної влади

У новорічний вечір сталася ще одна ДТП за участю кортежу можновладцiв. Валка автівок, пролітаючи селом Майдан Тисменицького району Івано–Франківщини, знесла зі свого шляху мікроавтобус; ще два легковики, що належали «простим смертним», добряче пом’яті. Мікроавтобус опинився в кюветі. На щастя, пасажирів у ньому не було, і загалом унаслідок цієї дорож­ньої НП ніхто з людей не постраждав. Цікаво, що кортеж навіть не пригальмував після того, як зачепив мікроавтобус, і той посунувся в рів. А якби там перебували люди?

«Губернатор» і аварія

«Губернатор» і аварія

Найрезонанснішою новиною на Тернопільщині залишається повідомлення про ДТП із смертельним наслідком, що сталася в останній день 2011–го в сусідній Хмельницькій області й до якої начебто причетний голова Тернопільської облдержадміністрації (він же — очільник обласної організації Партії регіонів) Валентин Хоптян.

Повернення «кривавих 90–х»?

Повернення «кривавих 90–х»?

Холоднокровне вбивство п’ятьох співробітників Донецького відділення Приватбанку, що по вулиці Театральній, 21, стало жорстокою кримінальною крапкою минулого року. Нагадаємо, 29 грудня близько 15–ї години до офісу «Приватбанку», а саме відділення для обслуговування VIP–клієнтів, увірвалися невідомі й відкрили вогонь з автоматичної зброї. Загинули п’ятеро співробітників банку: 32–річна управляюча банком Олена Атачкіна, в якої залишилася півторарічна дитина, 23– і 27–річні мене­джери Тетяна Шевцова і Олена Геніятуліна, 29–річна касирка Тетяна Бурцева та охоронець Вадим Бондаренко, якому виповнилося 45 років. Під час нападу одній із співробітниць вдалося натиснути «тривожну кнопку» і викликати правоохоронців. Грабіжники жодної копійки не взяли і зникли з місця пригоди.

Подарунки не від Діда Мороза

Подарунки не від Діда Мороза

«На головній ялинці країни у Палаці «Україна» дітям замість подарунків роздають гуманітарну допомогу, яку збирали для дітей iз притулків», — ось який звіт щодо діяльності Палацу «Україна» блукає інтернетом. Щоправда, підкріплений він лише коментарем однієї мами із соцмережі «Живий Журнал». «Діти після вистави 29 грудня помчали по подарунки. Зазвичай щороку за окрему плату малюкам давали коробку з цукерками, однак цього року здивували. У кожній коробці лежав шматок мила, зубна щітка, тюбик зубної пасти, кілька маленьких блокнотів, беушні олівці й фломастери, вирвані листочки з дитячих розмальовок (ділили, очевидно, одну книжку на кілька «порцій»). У сина в коробці лежало кілька просто білих аркушів А4, складених навпiл. Хенд–мейд рукавиці й шапки, рушнички розміром 20х20», — пише Надія Бучинська у своєму «ЖЖ» та в коментарі «Українській правді». «Палац «Україна» продає «гуманітарку», призначену для дітей–сиріт», — такий висновок зробила інтернет–спільнота.

Всі статті рубрики