Перший Національний запалює Новорічний вогник

28.12.2011
Перший Національний запалює Новорічний вогник

У новорічному концерті беруть участь: Авраам Руссо, Руслана Лижичко, Оксана Білозір, Злата Огнєвич, Наталія Валевська, Наталія Бучинська, Іво Бобул, Степан Гіга, Євгенія Кропівцева, Едуард Романюта, Аlyosha, ММ Dance, Віктор Павлік, Микола Гнатюк, Євген Кемеровський, Оксана Пекун, Михайло Грицкан, Кирило Туриченко, група «Пєсняри», Олена Яловик, Оля Полякова, Віталій і Світлана Білоножки, Крістіна Кочегарова, тріо «Закльопки», Павло Зібров, Олексій Матіас.

Ведучі — відомі майстри гумору Володимир Мойсеєнко та Володимир Данилець. Свою роботу конферансьє «Кролики» починають, ледве опинившись на майданчику.

«Гей масовка, чого спимо? Посмішка, оплески, працюємо мерщій! Перший Національний має бути завжди першим. І завжди кращим. Глядачеві потрібні позитивні емоції!» — підбадьорює глядачів за столиками Володимир Мойсеєнко.

А Володимир Данилець виконує пісню зі свого дебютного альбому. «Випустити свій альбом для мене — це мрія дитинства. Скоро він вийде у світ. І одну з пісень, з найкращими побажаннями, я виконаю спеціально для глядачів Першого Національного», — каже артист.

Запис Новорічного концерту проходив на новій модернізованій сцені. Завдяки сучасному комп’ютерному обладнанню картинку можна змінювати в одну мить. І виступ кожного артиста супроводжується декорацією, що створює співзвучну пісні атмосферу.

Артистам технічні нововведення на Першому Національному дуже сподобалися.

«У нинішньому році до запису Новорічного концерту Перший Національний приготував прекрасну нову, яскраву сцену. Вона дуже сучасно оснащена. А завдяки ялинкам у нас прокидається новорічний настрій», — зазначили Світлана та Віталій Білоножки.

Учасникам новорічного шоу вдалося створити свято. Адже артисти як діти, теж вірять у казку. «Новий рік і Різдво для мене — це два таких казкових свята, коли здійснюються всі бажання. Я завжди щось загадую. Хоча, частіше збувається те, що загадала на Різдво», — в очікуванні свята розповідає Злата Огнєвич.

«Я дуже люблю дарувати подарунки. Готуєш, стараєшся, а потім бачиш результат — позитивні емоції, і радієш. У новорічну ніч я буду на сцені. Для мене як для артистки немає нічого приємнішого, ніж спостерігати зі сцени, як під мої пісні щасливі люди водять святкові хороводи», — із задоволенням відзначає Наталія Валевська.

Під час запису концерту панувала передсвяткова атмосфера. Звучала не лише музика, а й новорічні побажання.

Іво Бобул побажав усім: «Щастя, любові. І найголовніше — здоров’я!».

«Я дарую телеглядачам пісню про кохання і бажаю, щоб ті, у кого ще немає других половинок, у наступному, 2012, році їх обов’язково зустріли. А тим, у кого вони є, щоб ваша любов була ще міцнішою», — сказала Аlyosha.

«Я хочу побажати всім українцям об’єднуватися. Знаходити те, що нас об’єднує. Тим більше в наступному році в нашій країні буде «Євро–2012». Нічого не об’єднує людей так сильно, як любов. Кохайте і будьте коханими», — закликала всіх телеглядачів Руслана.

«Безмежного щастя і Господнього благословення» — побажав Віктор Павлiк.

Багато артистів не скупилися на заслужену похвалу на адресу Першого Національного. «Мені дуже сподобалася нова сцена Першого Національного. Я думаю, картинка буде гарна. Перший Національний — це улюблений канал усіх українців. Він приходить до кожної оселі. Починаючи з маленького села і закінчуючи нашим мегаполісом.

Я бажаю всім зберігати дитячу віру, мріяти, прагнути до досягнення мети. Творчості, любові, щастя, взаємоповаги. І подяки Богу за кожен прожитий день», — привітала і Перший Національний, і телеглядачів Оксана Білозір. «На каналі спостерігається позитивна динаміка, ростуть рейтинги, програми цікаві з’являються», — вважають Мойсеєнко і Данилець.

Оксана Пекун, яка має можливість зсередини спостерігати еволюцію каналу, сказала: «З приходом нової команди на чолі з Єгором Бенкендорфом на каналі змінилося все. І ставлення до каналу ззовні. І внутрішні взаємини. Я була дуже рада, коли дізналася, що саме Єгор Андрійович стане на чолі каналу. Була впевнена — ця людина привнесе сучасність, позитив. Будуть нові програми. Так усе й відбувається».

Лариса РЯБЧЕНКО
  • Замок для коханої

    Як би хто не ставився до 8 Березня, настання весни й любові до жінок ніхто не відміняв. І чотири вихідні з цього приводу в людей уже на носі. А що може бути кращим відпочинком і подарунком, до речі, ніж подорож. «УМ» склала орієнтовний тур-лист, де і за яку ціну можна провести святкові вихідні. >>

  • Подаруй мені радість

    Чи не з перших днів весни перед кожним чоловіком постає питання, що ж подарувати коханій, мамі чи колезі у Міжнародний жіночий день. Кожен хоче виділитись, приємно здивувати оригінальністю подарунку та підібрати саме те, чого бажає жіноча душа. >>

  • Змити гріхи

    Це варто спробувати хоч раз у житті! На заздрість усім, хто в мороз боїться вилізти з теплої шуби, хто злякано тупцює біля ополонки, широкими очима дивлячись на тих, хто заходить у воду. Журналi­сти «УМ» цього року пiшли купатися на Водохреще в Гiдропарк. >>

  • У гостях у казки

    У Санта Клауса нині — гаряча пора. Цими днями «найноворічніший» дідусь планети вирушає з рідного лапландського міста Рованіємі у свою щорічну навколосвітню подорож. Запрягає в сани вірного помічника — оленя на ім’я Рудольф Червоний Ніс, завантажує подарунки... Замовлення на них Санта збирає з кінця листопада. >>

  • Доступний Чудотворець

    Стараннями передусім наділених владою авантюристів сталося так, що за право представляти інтереси Святого Миколая в Україні впродовж останнього десятиліття неодноразово спалахували непримиренні конфлікти. >>

  • Великдень, Пасха, Воскресіння

    Багато хто знає, що відбулося майже 2000 років тому. Утім за стільки років на первісний сенс свята нашарувалося стільки нових тлумачень і видозмін пасхальних звичаїв, що межа між християнським і язичницьким ледь не стерлася. Тож «УМ» дізнавалася, що саме відзначаємо у свято Воскресіння. >>