Харківське вікно в Європу

Харківське вікно в Європу

Попри свій «бронзовий» статус у національній першості, харківський «Металіст» першим з українських команд пробився до весняної частини єврокубків. І може стати єдиним з таким рівнем успішності в поточному сезоні. За тур до завершення групового раунду Ліги Європи підопічні Мирона Маркевича вже гарантували собі першу сходинку у квартеті G. Такий результат харків’янам принесла перемога над віденською «Аустрією» — одним із лідерів австрійської бундесліги.

Довго запрягаючи

Довго запрягаючи

В останній календарний день осені почали свій чотиримісячний марафон представники найпопулярнішого й найбільш видовищного зимового виду спорту — біатлоністи. Перший із дев’яти етапів Кубка світу цими днями приймає шведське містечко Естерсунд.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Роман Григорчук: Потрібно намагатися «міксувати»

Роман Григорчук: Потрібно намагатися «міксувати»

Самобутній «Чорноморець» у часи Союзу був рекордсменом за кількістю здобутих призів «Гроза авторитетів». «Моряки» останніми виграли Кубок федерації СРСР та першими здобули Кубок незалежної України. За останні 20 років одесити кілька разів опускалися в першу лігу, але поверталися до когорти елітних команд. З останнього піке «Чорноморець» доволі швидко вивів «західняк» Роман Григорчук. Більшу частину своєї футбольної кар‘єри — і як гравця, і як тренера — він провів за кордоном, переважно в Латвії. 46–річний спеціаліст розповів «УМ» про повернення на Батьківщину, роботу в новому клубі, ставлення іноземців до своєї персони.

Всі статті рубрики