Не Юля, не газ, а любов

Не Юля, не газ, а любов

Учорашній день став ще одним показовим рубіконом геостратегічного вибору Президента України Віктора Януковича.

Отримавши офіційну відмову від керівників Євросоюзу, які заявили, що не можуть прийняти українського лідера в Брюсселі 20 жовтня, Янукович зустрівся в Донецьку з президентом Росії Дмитром Медведєвим і зробив кілька знакових заяв. «Ми завжди зустрічатимемося як партнери з Європейським Союзом, із представниками Єврокомісії тоді, коли в цьому буде необхідність... У нас є відповідні плани, і ми хочемо почути Європейський Союз», — сказав В. Я.

Америка–захисниця

Америка–захисниця

Своє 45–річчя колишній майор Держохорони Микола Мельниченко вчора відзначав у США. Як і 2000 року, Микола змушений тікати від слідства і Президента.

Нагадаємо, в четвер Генеральний прокурор Віктор Пшонка повідомив про те, що екс–майор оголошений у розшук ще з 23 вересня. Розслідуванням справи Мельниченка займається СБУ. Призвідника «касетного скандалу» 2000 року, який робив диктофонні записи в кабінеті Президента Кучми, обвинувачують у розголошенні державної таємниці, перевищенні службових повноважень та використанні підроблених документів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Яструби» в ЄС не летять

«Яструби» в ЄС не летять

Запланований на завтра візит Президента Віктора Януковича до Брюсселя, де він мав зустрітися з президентом Європейської Комісії Жозе Мануелем Баррозу та президентом Ради ЄС Германом ван Ромпеєм, не відбудеться. Панове Баррозу і ван Ромпей перенесли зустріч із Януковичем «на пізнішу дату, коли умови будуть більш сприятливими для прогресу у двосторонніх відносинах», про що обидва повідомили у своїх «Твіттерах».

Всі статті рубрики