Справа Тимошенко:

Справа Тимошенко:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Захист Юлії Тимошенко подасть апеляцію на рішення Печерського райсуду наступного тижня. Про це вчора на прес–конференції повідомив один з адвокатів екс–Прем’єра Юрій Сухов. За його словами, сторона захисту отримала на руки обвинувальний вирок позавчора близько сьомої вечора і тепер вивчає його. Нагадаємо, лідерці БЮТ відміряли сім років ув’язнення і понад. 1,5 млрд. грн. відшкодування збитків за газові угоди з Росією 2009 року.

Із власного досвіду

Із власного досвіду

Словенія підтримує розширення ЄС і бачить Україну інтегрованою до європейської співдружності. Про це на брифінгу з Президентом Віктором Януковичем заявив президент Республіки Словенія Данило Тюрк, який перебував із дводенним візитом в Україні. Глава балканської держави, яка приєдналася до Євросоюзу 2004 року, наголосив: для членства в ЄС треба виконати всі необхідні критерії, адже це «не лише економічна спільнота, а й союз певних цінностей».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Від штрафу до «маски–шоу»

Від штрафу до «маски–шоу»

Після засудження Юлії Тимошенко у вівторок Партія регіонів уже під вечір згорнула своє наметове містечко під Печерським райсудом. За свідченнями БЮТівця Сергія Соболєва, допомогу активістам «регіонала» Олега Калашнікова надали... бійці «Беркута». Правоохоронці нібито склали намети та стільчики, прибрали сміття тощо. А от наметове містечко БЮТ, незважаючи на завершення розгляду «газової справи» у суді першої інстанції, залишається на Хрещатику. Його мешканці кажуть, що їх збирається розігнати міліція, натомість у силових структурах це спростовують. Оскільки захист Леді Ю планує подавати апеляцію на вирок печерської Феміди, переїзд активістів до Апеляційного суду столиці був би цілком логічним. Утім прихильники Тимошенко, очевидно, бажають лишатися в центрі Києва, адже в Солом’янському районі, де розташовано апеляційну інстанцію, особливої уваги не привернеш.

Всі статті рубрики