Палац спорту — не лише для Брітні Спірз!

Палац спорту — не лише для Брітні Спірз!

Вісім клубів, шість кіл регулярної першості, раунд «плей–оф» — так виглядатиме новий змагальний сезон в українському хокеї, що стартував учора ввечерi матчами в Донецьку та Харкові. Розмови про створення Професійної хокейної ліги добігли кінця, і в середу на прес–конференції в Києві керівник ФХУ Анатолій Брезвін та генеральний директор ПХЛ Юрій Загородній підписали спільну угоду. Згідно з нею, ліга отримала право проводити чемпіонат, а федерація здійснюватиме загальний контроль над ним.

Примушення до миру

Примушення до миру

Як і у вівторок, у середу чотири зустрічі групового турніру Ліги чемпіонів закінчилися нічийними результатами. Що ж до решти матчів, то якщо в перший день турніру тричі перемагали господарі й одного разу — гості, то позавчора ввечері все трапилося з точністю до навпаки.

Почекаємо Олімпіади?

Почекаємо Олімпіади?

Нинішній світовий форум борців, який цього тижня проходить у Стамбулі, має особливий статус, адже на ньому, крім медалей, розігрують путівки на літні Олімпійські ігри 2012 року. Представники 104 держав сперечаються за 108 олімпійських ліцензій: по 42 у греко–римській і вільній боротьбі та 24 — у жіночій. Аби здобути квиток до Лондона, потрібно у своїй категорії посісти місце не нижче шостого.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Олександр Бережний: Методами Лобановського не користуюся

Олександр Бережний: Методами Лобановського не користуюся

Футбольна доля мінлива: сьогодні ти — кумир мільйонів, а завтра про тебе можуть і не згадати. Щось подібне сталося і з Олександром Бережним — гравцем «Динамо» кінця 1970–х років. У тренері 15–річних футболістів київського клубу «Зірка» зараз мало хто впізнає гравця «основи» команди Лобановського, який уже в 20 років став чемпіоном та володарем Кубка СРСР. Саме з Бережним у складі динамівці вперше пробилися до півфіналу найпрестижнішого європейського клубного турніру — Кубка європейських чемпіонів. Сам гравець у Києві провів не надто багато часу. Травма, а ще, подейкують, конфлікт із тренером, поставили хрест на кар’єрі Бережного в «Динамо». А міг же спокійно ще разів кілька стати чемпіоном Союзу, бути серед тріумфаторів Кубка кубків 1986 року. Не склалося. «УМ» з’ясувала, чому саме.

Всі статті рубрики