Бутафорiя опору

Бутафорiя опору

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Вимагаємо!» Дедалi частiше противники «донецької» влади вдаються до ультимативного лексикону. З трибуни парламенту, на мiтингах, пiд стiнами суду, де слухають справи екс–урядовцiв... Згадаймо, для прикладу, грiзне Яценюкове: вимагаємо вiддати посаду голови Рахункової палати опозицiї! Чи є бодай якийсь результат усiх «Вимагаємо!», що лунали упродовж останнiх мiсяцiв? На жаль, нi. Влада, якщо не публiчно, то принаймнi про себе лише усмiхається з приводу тих страшилок.

Уроки читання

Уроки читання

Уже 25 діб Юлія Тимошенко провела під вартою, натомість поспілкуватися зі своїми адвокатами у СІЗО (у рамках підготовки до розгляду справи в суді) мала змогу лише двічі. Адже судові засідання у «газовій» справі тривають кожного робочого дня з ранку до вечора. Тож підсудна та її захист учора клопотали перед Фемідою про зміну графіку проведення судових засідань. Утім суддя Родіон Кірєєв розцінив це клопотання як чергову спробу затягнути розгляд справи й відмовив у його задоволенні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дні міліцейської залежності

Дні міліцейської залежності

Міністерство внутрішніх справ почало масові допити осіб, причетних до участі в опозиційній акції 24 серпня та її рганізації. Відповідно до повідомлень різних політичних сил, на допити кликали Олександра Турчинова, В’ячеслава Кириленка, Олеся Донія, Андрія Павловського, Левка Лук’яненка, активістів ВО «Свобода» тощо. Їх опитують у рамках кримінальної справи, порушеної за фактом сутичок між правоохоронцями та «представниками ряду політичних партій, об’єднань та організацій». Опозиціонерам закидають те, що вони влаштували похід по Києву всупереч судовій забороні (хоча насправді по вулиці Володимирській, де відбулося зіткнення, суд ходити не забороняв). За масштабами допитів ця кампанія нагадує масові виклики в міліцію учасників Податкового майдану.

Всі статті рубрики