Сидіть удома!

Сидіть удома!

Протести на захист Юлії Тимошенко стали приводом, щоб констатувати: офіційні органи намагаються стримати вуличні настрої українців. Зокрема, Дніпропетровський адміністративний суд виніс заборону встановлювати громадські приймальні депутатів Дніпропетровської міської ради від партії «Батьківщина». «Тимошенківці» розбили кілька наметів на площі Леніна — тепер мусять реагувати на рішення суду.

Ющенко йде до суду

Ющенко йде до суду

Президент України 2005—2010 рокiв Віктор Ющенко, який позавчора повернувся з–за кордону, готовий надати свідчення суду в резонансній «газовій» справі Юлії Тимошенко. За даними джерел «УМ», лідер «Нашої України» може прийти до Печерського райсуду столиці залежно від дати, яку Феміда вкаже у повістці для свідка. Адже вчора суддя Родіон Кірєєв ухвалив рішення повторно викликати Віктора Ющенка для дачі свідчень у справі Тимошенко, але учасники процесу не зрозуміли дату виклику.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Сильний» здався «синьому»

«Сильний» здався «синьому»

Партія регіонів та «Сильна Україна» почали переговори про злиття в одну політичну силу. Про це на вчорашній прес–конференції повідомили лідери двох структур — Прем’єр–міністр Микола Азаров і віце–прем’єр Сергій Тігіпко. «Ми домовилися виступити з Сергієм Леонідовичем з iнiцiативою об’єднання наших партій, приєднання «Сильної України» до Партії регіонів», — заявив Азаров.

Всі статті рубрики