Благодать під охороною

Благодать під охороною

На підході до Києво–Печерської лаври, де святкову літургію служили московський патріарх Кирил, грузинський католикос Ілія ІІ та предстоятель УПЦ МП митрополит Володимир, впадала в око чимала «армія» правоохоронців. Із метою безпеки перекрили навіть парк Перемоги. Щоправда, всередині монастиря міліції помічено не було — силовики стояли хіба що навколо величезної сцени, побудованої біля Успенського монастиря, щоб максимальна кількість вірян мала змогу бачити святих отців.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як на Києва хрестини

Як на Києва хрестини

«А что, сєгодня какой–то празднік?» — цікавиться в мене жіночка, проводжаючи очима натовп одягнених у «золоті» ризи священиків та святково вбраних мирян. «Річниця хрещення Русі», — кажу їй. «А–а–а–а, — багатозначно протягує пані і, на мій подив... приєднується до колони. — Пройдусь с людьмі, очєнь красіво...». Утiм таких випадкових людей у вчорашній пішій ході, що стартувала від Володимирського собору, було небагато. Основна маса — це вірні і священики Української православної церкви Київського патріархату, багато з них навіть приїхали задля участі в події з усіх куточків України. Якщо торік це дійство зібрало 15 тисяч людей, то й цьогоріч було не менше. Колона розтягнулася на кілька сотень метрів: коли її «голова» вже минала Оперний театр, «хвіст» іще був біля Володимирського собору.

«Ющенко будував український світ. І цим він незручний»

«Ющенко будував український світ. І цим він незручний»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хоча до парламентських виборів залишається ще більше року, «артпідготовка», незважаючи на літній сезон, уже почалася. Й особливо часто «снаряди» лягають довкола партії «Наша Україна». В інтернеті то вигулькнуть роздуми молодого політолога про те, що партія «безнадійно мертва», то колишні соратники зливають «компромат» на її лідера Віктора Ющенка... Валентина Руденко прийшла в команду Президента Ющенка з досить успішної комерційної посади — піар–директора величезного російського медіа–холдингу «СТС» — та так і залишилася. Її не лякає те, що по партії б’ють і зліва, і справа. І вона пояснює, чому...

Всі статті рубрики