Мінус адвокат, плюс свідки

Мінус адвокат, плюс свідки

Учора Печерський райсуд продовжував допити свідків у справі про газові угоди, укладені за прем’єрства Юлії Тимошенко. Зокрема, допит Тетяни Корнякової — колишнього заступника Генерального прокурора — зіграв на користь лідерці БЮТ.

Ходаки по кістках

Ходаки по кістках

Земельні війни в місті Ірпінь на Київщині набирають обертів. Учора депутати, обурені сфальсифікованим рішенням про передачу землі в лісопарковій зоні по вулиці Героїв, де розташована могила Невідомого солдата, зібралися на позачергову сесію міськради. І проголосували за те, щоб зарахувати цю територію до земель запасу. А секретареві міськради Ользі Олійнич, причетній до фальсифікації скандального рішення, збираються виголосити недовіру всі фракції, включно з Партією регіонів, яку вона представляє.

«ПРОКРАпаВСЯ» — і в СІЗО

«ПРОКРАпаВСЯ» — і в СІЗО

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Керівника Одеського морського торгового порту Миколу Павлюка просто з лікарняного ліжка забрали до ізолятора кримської міліції. Позавчора пізно ввечері співробітники міліції затримали його в одеському військовому госпіталі, де Павлюк перебував iз підозрою на інсульт. За словами прес–секретаря ОМТП Олени Гіряєвої, її начальника «взяли просто з–під крапельниці, посадили в мікроавтобус і відвезли, а в нього — підвищений артеріальний тиск та аритмія серця».

І буде місто чисте–чисте

І буде місто чисте–чисте

Тернопільська міськ­рада підписала протокол про наміри з Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами для реалізації у Тернополі проекту «Чисте місто», в рамках якого заплановано спорудити в обласному центрі впродовж 2011—2015 років сучасний комплекс із переробки твердих побутових відходів. Після особистої зустрічі з головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владиславом Каськівим міський голова Тернополя Сергій Надал поінформував громаду, що згадане агентство має забезпечити розробку науково–технічної та передпроектної документації і буде учасником проекту на засадах державно–приватного партнерства.

А холера підбирається все ближче

А холера підбирається все ближче

Улюблені в народі пляжі «прикрасили» вивіски: «Купатися заборонено!». Миколаївська санепідемстанція б’є на сполох: у річковій воді виявлено холерний вібріон, а кишкова паличка перевищила норму в 500 разів! Як розповів «УМ» головний санітарний лікар міста Василь Ганусовський, причиною забруднення води стали колекторні стоки і спекотна погода, що сприяє розмноженню зарази.

Келих для Гуллівера

Келих для Гуллівера

На Київському заводі художнього скла «Артглас» видувають майже 50–кілограмовий келих, який наповнять у Криму під час проведення Фестивалю шампанских вин 6 серпня. Цього дня на набережній бухти спробують установити новий рекорд Книги рекордів Гіннесса в категорії «Найбільший винний келих», вдвiчi перевершивши попереднє досягнення, яке нещодавно зафiксували у Канаді. Там келих–велетень містив 27,5 літра вина.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики