Мале, але кусюче

Мале, але кусюче

У Косові — новий спалах насилля. У понеділок увечері косівська поліція здійснила спробу перебрати під свій контроль два пропускні пункти в анклаві етнічних сербів на півночі цієї частково визнаної держави. Вони розташовані на кордоні з Сербією на північ від міста Мітровіца. Місцеві серби перекрили дороги і стали чинити збройний спротив поліцейським Косова. Один із них від отриманих поранень учора помер.

Пронесло й забулося

Пронесло й забулося

Інститут Роберта Коха — державне агентство Німеччини з контролю захворювань — офіційно оголосив: епідемія, яку викликав різновид ентерогеморагічної бактерії Escherichia coli (E.coli), завершилася. Загалом із кінця травня, коли з’явилися перші повідомлення про зараження цією кишковою паличкою, захворіло 3469 людей, 50 iз яких померли. У 852 пацієнтів хвороба набрала серйозної форми — розвинувся гемолітико–уремічний синдром, який загрожує відмовою нирок. Останній випадок захворювання було зафіксовано три тижні тому. Саме стільки триває інкубаційний період, тож, за словами голови Інституту Коха Райнхарда Бургера, «найбільший у Німеччині спалах епідемії, спричиненої бактерією E.coli, можна вважати завершеним».

Якщо гора не йде до «Геркулеса»...

Якщо гора не йде до «Геркулеса»...

У Марокко оголошено триденну жалобу за жертвами авіакатастрофи, що сталася позавчора увечері. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, при заході на посадку в густому тумані військово–транспортний літак ВПС Марокко C–130 Hercules розбився в гористій місцевості за десять кілометрів від розташованого на півдні країни міста Гуелмім (район Західної Сахари).

Сп’яніти можна від такої ціни

Сп’яніти можна від такої ціни

Пляшка білого вина Шато д’Ікем (Chаteau d’Yquem) побила рекорд Гіннесса як найдорожча з будь–коли проданих у світі. На аукціоні в Лондоні п’янкий трунок виробництва 1811 року пішов з молотка за 121 тисячу доларів. Придбав двохсотрічний напій приватний колекціонер Крістіан Ваннек, колишній головний дегустатор паризького ресторану «Ля тур д’Аржан».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики