З тату, але не та

28.07.2011

Відтоді, як байкера і телеведучого Джессі Джеймса покинула «оскароносна» дружина Сандра Буллок (бо зраджував направо й наліво), у коханні йому не щастить.

Після кількох нетривалих романів Джессі вже було нібито зустрів свою любов — популярну телезірку, одну з найкращих майстрів татуювання у США Кет Фон Ді, яка, попри наявність на тілі безлічі татуювань, відзначається скромністю й чуйністю. І все ніби було добре...

«Я ніколи не зустрічав людини, кращої за неї. Це мій найкращий друг і найпрекрасніша в світі жінка, яка була поряд, коли від мене відвернувся увесь світ», — не шкодував компліментів на адресу нової коханої Джессі, водночас поливаючи брудом «колишню» — Буллок. Кет Фон Ді, у свою чергу, запевняла: «Для мене більше нікого не існує. Він — єдиний».

Проте до весілля справа все–таки не дійшла. Днями Кет повідомила у своєму «Твіттері», що вони з Джессі більше не разом. «З поваги до нього, до його сім’ї і до самої себе — це вся інформація, якою я готова поділитися», — наголосила телезірка.

Джеймс був не менш лаконічним. На диво, екс–наречену він ніяк не обізвав, навпаки — запевнив, що досі дуже її кохає, але «відстань між нами надто велика». Усе через те, що Кет живе переважно в Лос–Анджелесі, а Джессі — в Остіні, штат Техас, де мешкають троє його дітей від попередніх зв’язків. n