Банкуємо

Банкуємо

«Немає смачнішого фрукта чи овоча, ніж вирощеного своїми руками, а потім спровадженого у підвал і комору у банках, склянках, діжках і ящиках», — це аксіома від Марії Матіос. Своїми секретами у цій царині відома письменниця залюбки ділиться у книзі «Кулінарні фіглі».

Прохолодні кавування

Прохолодні кавування

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Інколи так кортить випити кави, але в таку спеку навіть думка про щось гаряче викликає мало не відразу, і саме тоді виручають фрапе, фрапучино і тодді.

...Львів. Затишна кав’ярня. У меню знайдено пункти «фрапе» і «фрапучино». Усміхнений офіціант (iз самісінького ранку вихідного дня — це вже добрий знак) пояснює, що це холодні кавові напої, але фрапе без вершків, а фрапучіно — з ними. Я замовляю фрапе. І, втягнувши через соломинку перший ковток, розумію — ось він, літній порятунок для кавоманів!

Всі статті рубрики