Ченця закопали живцем

Ченця закопали живцем

З Біблії відомо, що Божу місію на землі Ісус Христос завершив в’їздом до Єрусалима і воскресінням праведного Лазаря. Уже по дорозі до святого міста Спаситель дізнався, що Лазар помер і вже похований. «Воскресне твій брат!» — сказав Ісус Марфі, котра зустріла його у передмісті. Так і сталося: відвалили за повелінням Христа камінь від печери — і померлий, почувши Божий наказ: «Лазарю, вийди сюди», — піднявся й залишив печеру...

Москва біля наших ніг

Москва біля наших ніг

На подвір’ї Донецької міської ради вже кілька років бовваніє знакова для кожного росіянина копія «Цар–гармати», яка ніколи не стріляла. А на задньому дворі, на вході до улюбленого місця відпочинку городян — Парку кованих фігур, стоїть кількаметрова копія Ейфелевої вежі, нещодавно подарована Донецьку дніпропетровськими ковалями. Невдовзі до «паризької красуні» мають «присусідити» ще й «московського красеня». Відомий коваль із Білокам’яної Ігор Чижов зі своїми колегами мають намір подарувати столиці шахтарського краю копію собору Василя Блаженного. Про це повідомив один з авторів та творчих натхненників Парку кованих фігур, голова гільдії ковалів Донбасу Віктор Бурдук. «Копію собору російські колеги вже кують. Або до Дня міста (остання неділя серпня. — Авт.), або на фестиваль ковалів, який традиційно проводиться у Донецьку, композицію буде встановлено», — повідомив головний коваль Донеччини.

Пробка для унітаза

Пробка для унітаза

На такі жорсткі заходи підприємство вдається у крайніх випадках, коли боржники не реагують на жодні попередження. А спочатку їх попереджають у щомісячних платіжках — «якщо не сплатите борги, у квартирі відключать водовідведення». Про борги нагадують і контролери абонентського відділу, які щоденно працюють на дільницях.

Всі статті рубрики