«Божевільна» в купальнику

«Божевільна» в купальнику

Попри «нестандартну» для нинішніх кінозірок фігуру (замість 90–60–90 — 100–80–100), зірка телесеріалу «Божевільні» Крістіна Хендрікс не має жодного бажання худнути. І недарма: її пишні форми зводять з розуму чоловіків, яких уже нудить від кістлявих моделей та анорексичних актрис. Недарма ж минулого року журнал «Есквайр» саме Крістіну назвав найсексуальнішою жінкою на Землі. Цілком згоден із цим визначенням і її чоловік, актор Джеффрі Аренд, який свою пампушку не проміняє на жодну «дошку» а ля Кейт Мосс.

А вдванадцяте глянеш — так ніби й Хем...

А вдванадцяте глянеш — так ніби й Хем...

Переможцем традиційного конкурсу двійників Ернеста Хемінгуея в Кі–Уесті став 64–річний біомедичний інженер із Флориди Метт Джінео. Змагання людей, щонайбільше схожих на видатного американського письменника, на острові Кі–Уест проводять ще з 1981 року. І бородань Джінео відтоді намагався виграти цей конкурс аж двадцять (!) разів. Щоразу журі віддавало пальму першості, тобто схожості, комусь іншому. Однак Метт на здавався — і ось нарешті отримав винагороду за наполегливість: потрапив у стрічки інформагенцій, на сайти, в теленовини та сторінки газет.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Ну чи не свинство! Після всіх цих рекомендацій щодо дрес–коду одягаю на співбесіду строгу сукню нижче коліна, неяскравий макіяж, мінімум аксесуарів. А мене навіть не вислухали — одразу вигнали!

— Вась, а може, ти не поголився?

Всі статті рубрики