«Божевільна» в купальнику

27.07.2011
«Божевільна» в купальнику

Попри «нестандартну» для нинішніх кінозірок фігуру (замість 90–60–90 — 100–80–100), зірка телесеріалу «Божевільні» Крістіна Хендрікс не має жодного бажання худнути. І недарма: її пишні форми зводять з розуму чоловіків, яких уже нудить від кістлявих моделей та анорексичних актрис. Недарма ж минулого року журнал «Есквайр» саме Крістіну назвав найсексуальнішою жінкою на Землі. Цілком згоден із цим визначенням і її чоловік, актор Джеффрі Аренд, який свою пампушку не проміняє на жодну «дошку» а ля Кейт Мосс.

Проте є в такій жіночній фігурі й певні вади. «Мені завжди нелегко підібрати модний купальник — усі моделі для пишних жінок зазвичай схожі на спідню білизну з бабусиної скрині», — поскаржилася якось Крістіна. І раптом її осяяло: а чому б самій не випускати купальники? Мало того, що не доведеться мучитися в пошуках підходящого вбрання для пляжу, так іще й можна допомогти тисячам таких самих «нещасних щасливиць». Ну й підзаробити, звісно.

Так і вийшло, що Хендрікс поповнила лави зіркових дизайнерів: днями вона підпише контракт із відомим брендом (його назву поки не розголошують) і випустить для нього власну лінію купальників. До слова, співпрацювати з модними марками для неї вже не в новинку — Крістіна є одним із «облич» знаменитого будинку моди Вів’єн Вествуд.