ХРОНІКА

13.07.2011

Теніс

Українець Сергій Стаховський пробився до другого кола на турнірі серії АТР, що проходить у Штуттгарті (призовий фонд — 450 тис. євро). На старті киянин здолав чеха Ярослава Поспішила — 4:6, 6:2, 7:6 (5).

* * *

Сестри Бондаренко на турнірі WTA в австрійському Бад–Гаштайні (призові — 220 тис. доларів) у парному розряді вибули вже в першому раунді. Українки поступилися іспанському дуету Домінгес/Пус–Тіо — 4:6, 3:6. Натомість Леся Цуренко разом з росіянкою Ксенією Первак обіграла ще одну українську пару у складі сестер Людмили й Надії Кіченок — 6:1, 6:4.

В «одиночці» перша ракетка України Катерина Бондаренко стартувала з перемоги над Нурією Льягостера–Вівес (Іспанія) — 6:0, 6:4.

Волейбол

Жіноча збірна України посіла останнє, шосте, місце на «Кубку Єльцина», що проходив у Єкатеринбурзі. У матчі за 5–6–те місця наші дівчата поступилися голландкам — 0:3.

У фіналі збірна Китаю здолала Бразилію — 3:2. У матчі за третє місце господарки–росіянки з рахунком 3:2 обіграли дівчат із Польщі.

Баскетбол

Молодіжна збірна України із поразки почала другий етап першості Європи серед жінок (U–20), що триває у Сербії. Наші дівчата поступилися команді Росії з рахунком 54:61. На першому етапі українки посіли третє місце у своїй групі, спочатку програвши господаркам, а потім здолавши німкень та полячок.