Росія на пороховій діжці

Росія на пороховій діжці

У Росії знову вибухають склади з боєприпасами. Після спричиненого лісовою пожежею детонування снарядів на арсеналі в Башкирії схожа надзвичайна подія сталася в Удмуртії. У ніч на минулу п’ятницю на артилерійському складі військової частини, розташованої неподалік селища Пугачово в Малопургінському районі, при проведенні вантажно–розвантажувальних робіт спалахнула пожежа, яка призвела до детонування боєприпасів.

Доктор і смерть

Доктор і смерть

Він допоміг померти щонайменше 130 безнадійно хворим і виніс на новий рівень дискусію про доцільність евтаназії. Одні вважали його ледве не святим, інші — жорстоким убивцею і грішником. Його ім’я стало синонімом смерті. Врешті–решт він сам зустрівся з нею віч–на–віч: минулої п’ятниці Джек Кеворкян, відомий як Доктор Смерть, помер у лікарні передмістя Детройта (штат Мічиган) від закупорки легеневої артерії тромбом. На початку травня Кеворкяна госпіталізували із захворюванням нирок і пневмонією. 26 травня йому виповнилося 83 роки, проте на той час іменинник уже перебував на межі життя і смерті й фактично не приходив до тями. За словами його адвоката, Кеворкян помер спокійно й безболісно. Штучних спроб повернути помираючого до життя лікарі не робили.

Президент з країни — опозиції легше?

Президент з країни — опозиції легше?

Єменська опозиція святкує — майже через півроку після початку протестних акцій країна нарешті здихалася президента Алі Абдули Салеха. Щоправда, глава держави не подав у відставку, хоча за останні кілька місяців обіцяв це зробити вже щонайменше двічі (і згодом відмовлявся від власного наміру). Більше того — обіцяє невдовзі повернутися на свій пост і дати на горіхи тим, хто вклав його на лікарняне ліжко. А поки що Салех, який править Єменом 33 роки, перебуває за межами країни на лікуванні.

ЇХНІЙ ВИБІР

ЇХНІЙ ВИБІР

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики