Із вірою у сильну стать

Із вірою у сильну стать

Олександр Долгополов учора успішно стартував на червоних кортах «Ролан Гарроса», про які має непогані спогади з минулого року. Тоді Сашко, який уперше виступав у основній сітці відкритого чемпіонату Франції, пробився до третього раунду. І нині турнірна доля в Парижі прихильна до нашого амбітного співвітчизника.

Ювілей на «Ювілейному»

Ювілей на «Ювілейному»

Не секрет, що найбільшу аудиторію на своїх стадіонах середняки й аутсайдери української прем’єр–ліги збирають на матчах із лідерами. Чимало наших любителів футболу приходять не стільки за своїх уболівати, як на інших подивитися. Тому не дивно, що фінальний двобій ювілейного, 20–го, розіграшу національного Кубка, який сьогодні о 20.15 відбудеться в Сумах, викликає в місті просто неймовірний ажіотаж.

А далі буде «Спартак»

А далі буде «Спартак»

Післязавтра в Ужгородській філармонії відбудуться урочистості з нагоди перемоги місцевих «Карпат» у жіночій гандбольній суперлізі. Саме перемогою, і не інакше, Борис Петровський називає завойоване його підопічними друге місце національного чемпіонату. «Для Закарпаття це масштабна подія, адже наше «срібло» — найвища нагорода ужгородського спорту в ігрових видах», — каже головний тренер «Карпат». — Команду в місті обожнюють: регіональний телеканал «Тиса» всі наші матчі транслює в прямому ефірі, і саме в Ужгороді зафіксована найвища відвідуваність матчів жіночої суперліги».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики