Три в одному,

Три в одному,

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Травневі свята — завжди привід вирватися з повсякденної рутини. Якщо є бажання, ще можна на другі вихідні точно встигнути оформити візу і побачити, скажімо, Будапешт та скуштувати там нові страви. Якщо із закордонною мандрівкою не складається, можна вдома влаштувати кулінарні вихідні по–угорськи.

«Полум’яне серце» не завжди обпікає язик

«Полум’яне серце» не завжди обпікає язик

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо ти не скуштував страв національної кухні країни, якою подорожуєш, — ти не бачив цієї країни. Не знаю, хто і коли це сказав, але важко не погодитися. Неможливо в усій повноті пізнати Німеччину без пива і ковбасок, Італію — без піци і пасти, Україну — без борщу і вареників, а Угорщину — без страв iз паприкою.

Всі статті рубрики