Вдарилися в радянщину

Вдарилися в радянщину

Ідучи назустріч Дню Перемоги, український парламент поринув в історичні питання. Постанову про вивішування червоних прапорів учора не ухвалили, зате народні депутати вже визнали аморальними спроби покласти на Радянський Союз однакову з нацистською Німеччиною відповідальність за розв’язання ІІ Світової війни. За відозву «До 65–ї річниці Нюрнберзького трибуналу над фашистськими злочинцями» позавчора підвечір проголосувало 233 нардепи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мій любий ворог

Мій любий ворог

Одним із пріоритетів своєї політики Віктор Янукович оголосив боротьбу з корупцією. Можна зрозуміти людей, які починають посміхатися вже з першого речення цієї статті: авжеж, смішно, якщо врахувати, в який спосіб Віктор Федорович відкраяв собі резиденцію в «Межигір’ї», за які кошти йому вдається зводити там розкішні будинки, тенісні корти й басейни... Але наразі про інше: найближчим часом Президент підпише законопроект «Про засади запобігання і протидії корупції в Україні». Він, на переконання Віктора Януковича, допоможе побороти корупцію в державі. Експерти кажуть, що документ пропонує позитивні новації, але наголошують: хоч би яким добрим був закон, головне — політична воля для його виконання.

Наразі Віктор Янукович порадив усім чиновникам готуватися до запровадження нових правил. «Прочитайте, будь ласка, цей закон... Щоб вам не довелося мати справу з прокурором», — попередив глава держави. За його словами, «звичка деяких керівників не звертати увагу на те, які закони приймаються, а жити так, як вони (чиновники) вважають за доцільне, дуже погано може відгукнутися».

«Україна молода» тим часом виявила, що Янукович запозичив свій закон із напрацювань попередників, а також прикрився думкою міжнародних експертів без їхнього відома.

Всі статті рубрики