Лідер? А на тобі!

Лідер? А на тобі!

24–й тур буде записаний на скрижалях історії українського футболу аж надто опуклими літерами. По–перше, «Шахтар» уперше в історії програв на новій «Донбас–арені». По–друге, «Оболонь» встановила своєрідний рекорд для клубів вищого українського дивізіону: у чотирьох матчах сезону проти двох грандів, «Динамо» і «Шахтаря», «пивовари» набрали 10 очок (три перемоги й одна нічия). Таким чином підопічні Сергія Ковальця перевершили досягнення луцької «Волині» в чемпіонаті 2002/03 (9 балів в іграх із ДК і ШД; три перемоги й поразка). Що не кажи, а спроможність середняка, який має у складі лише вітчизняних виконавців, скубати грандів — це прикмета класної національної першості.

Попри повторне приниження (а оболонці, по суті, продовжили побиття Донецька «Барселоною»), «гірникам» не випадає хвилюватися надміру: переслідувачі з «Динамо» не змогли переграти запорізький «Металург». Непокоїтися за міцність позицій випадає якраз динамівцям — до них на відстань однієї перемоги наблизився «Металіст».

Без Шеви, але з надією

Без Шеви, але з надією

Чорні дні трапляються в кар’єрі кожного гравця. Минулий четвер став невдалим для двох лідерів київського клубу — тих самих, які своїми голами вивели команду до чвертьфіналу Ліги Європи. Утім у домашній зустрічі з португальською «Брагою» Олег Гусєв спрямував м’яч у власні ворота, а Андрій Шевченко — заробив червону картку. Причому першу в житті!

«Бабло» перемагає неабикого

«Бабло» перемагає неабикого

Звісно, можна сказати, що «Донбас» здолав «Сокіл» у фінальній серії української першості лише за рахунок кращої фінансової бази. Своїх вихованців у Донецьку не водиться через те, що немає льоду, а варягів (у тому числі 13 — київських) заманили пристойними зарплатами. Але в професіональному спорті це звичне явище. Нерідко перемоги кують саме менеджери клубів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики