Лілі і семеро гномів

Лілі і семеро гномів

Одразу три стрічки за мотивами казки «Білосніжка і семеро гномів» планують знімати в Голлівуді. Але якщо проект студії «Дісней» ще перебуває на стадії написання сценарію, а стрічка «Білосніжка і єгер» забуксувала через відмову актора Вігго Мортенсена грати головну чоловічу роль, то зйомки фільму від компанії Relativity ось–ось розпочнуться. Днями стало відомо, що головну роль у ньому виконає донька рок–музиканта Філа Коллінза. У злу королеву перевтілиться Джулія Робертс, а прекрасним принцем стане Ермі Хаммер.

До берега листа прибило...

До берега листа прибило...

Російські журналісти розшукали мешканця Німеччини, який 24 роки тому кинув у Балтійське море лист у пляшці. Тільки тепер її випадково підібрав на березі калінінградський школяр Данило Коротких. Разом із батьком він відкрив знахідку і дістав звідти записку. «Мене звати Франк, мені 5 років. Я подорожую з батьком у Данію. Хто знайде мій лист, будь ласка, напишіть. Я відповім», — iшлося в листі. А далі було вказано адресу й дату — 7 вересня 1987 року.

Справжня домогосподарка

Справжня домогосподарка

У серіалі «Відчайдушні домогосподарки» героїня Єви Лонгорії не вирізняється кулінарними талантами. Вона спокійнісінько сидить на шиї в чоловіка–бізнесмена та тільки й думає про секс і шопінг. Але в реальному житті Єва не має нічого спільного з легковажною Габі. А на кухні ще й дасть фору будь–якій домогосподарці. Доказом цих слів є книга кулінарних рецептів Лонгорії, яка щойно вий­шла друком. Збірку 36–річна актриса назвала «Кухня Єви: готуємо з любов’ю сім’ї і друзям».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Куме, чув ваш син у Москві працює?..

— Так, так ! Працює у крематорії — палить москалів, а йому за це ще й гроші дають.

Всі статті рубрики