Лілі і семеро гномів

07.04.2011
Лілі і семеро гномів

Одразу три стрічки за мотивами казки «Білосніжка і семеро гномів» планують знімати в Голлівуді. Але якщо проект студії «Дісней» ще перебуває на стадії написання сценарію, а стрічка «Білосніжка і єгер» забуксувала через відмову актора Вігго Мортенсена грати головну чоловічу роль, то зйомки фільму від компанії Relativity ось–ось розпочнуться. Днями стало відомо, що головну роль у ньому виконає донька рок–музиканта Філа Коллінза. У злу королеву перевтілиться Джулія Робертс, а прекрасним принцем стане Ермі Хаммер.

Для 22–річної Лілі Коллінз роль Білосніжки не стане дебютною. За її плечима вже є досвід роботи в кіно. Наприклад, її могли ми бачити в ролі доньки Сандри Буллок у стрічці «Невидимий бік», а також у «Погоні» з Тейлором Лотнером.

Відомо, що фільм, який має робочу назву «Білосніжка братів Грімм», зніматимуть в форматі 3D, а реліз запланований на 29 червня 2012 року. Це буде переспів старої історії на новий лад. Білосніжка–Лілі об’єднається з гномами, щоб провчити мачуху, яка вбила її батька і знищила королівство. Автори фільму обіцяють, що в цій пригодницькій стрічці буде багато комедійних моментів.