Знову за крок

Знову за крок

Учорашні спринтерські гонки в Холменколлені були непоганою нагодою для українських біатлоністів поліпшити становище в індивідуальному заліку Кубка світу, а також позмагатися за вищі позиції в Кубку націй. У нинішньому сезоні короткі дистанції двічі приносили нашим успіх: «бронзу» у Преск–Айлі здобувала Валентина Семеренко, «срібло» у Хохфільцені — Сергій Седнєв. Але спринт на останньому етапі Кубка світу не приніс Україні медальних радощів.

Прийшов, побачив, переміг

Прийшов, побачив, переміг

Шість років поспіль мадридський «Реал» намагався пробити стіну під назвою «1/8 фіналу Ліги чемпіонів», і щоразу безрезультатно. Аж поки в «королівському клубі» не з’явився спеціаліст по Суперлізі — португалець Жозе Моуріньйо. Позавчора ввечері його вихованці нарешті здолали психологічний бар’єр і пройшли перший етап стадії «плей–оф», розгромивши на «Сантьягу Бернабео» французький «Ліон» — 3:0. Прикметно, що до цієї звитяги мадридці не могли перемогти «ткачів» у семи попередніх зустрічах Ліги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ольга Волкова: Козир в умовах безгрошів’я – спортивна злість

Ольга Волкова: Козир в умовах безгрошів’я – спортивна злість

Кажуть, що від любові до ненависті лише крок. Певно, і в спорті відстань від невдачі до успіху — так само коротка. Ще рік тому 24–річна Ольга Волкова залишала олімпійський Ванкувер похнюплена, посівши у змаганнях фрістайлістів 14–ту сходинку. А нині настирлива миколаївка купається в променях слави. Принаймні три її медалі — бронзова на планетарній першості, «срібло» й «бронза» на етапах Кубку світу — змусили весь світ фрістайлу знову звернути увагу на талановиту українську молодь. Не залишили Олю без уваги й на батьківщині, де у вівторок експертна комісія НОК відзначила Волкову титулом «найкращий спортсмен лютого».

Здається, це надто скромна відзнака для фрістайлістки, яка першою зі співвітчизниць за всі роки незалежності спромоглася здобути медаль на чемпіонаті світу. Про те, що допомогло Ользі Волковій за короткий час пройти через терни до зірок, які перепони стояли й залишаються стояти на шляху до вершин, кореспондент «України молодої» дізнався з першоджерела.

Всі статті рубрики