Не «оптимiзовуйте» українське

Не «оптимiзовуйте» українське

Учора на Добнас, де практика закриття шкіл, зокрема українських, набула загрозливих масштабів, приїхали голова політради партії «Наша Україна» Валентин Наливайченко i народні депутати–нашоукраїнці Зіновій Шкутяк, Лілія Григорович та Андрій Парубій.

Терор у ліцеї

Терор у ліцеї

«У місті Любомль, що на Волині, старшокласник влаштував стрілянину з пневматичного пістолета в одному з професійних ліцеїв. У результаті шестеро юнаків поранено», — таке повідомлення з’явилося на сайтi ТСН учора по 12–й годинi.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Батько польського кіно

Батько польського кіно

Анджей Вайда — єдиний оскароносний режисер у Польщі. Найвідомішу кінонагороду він отримав у 2000 році як визнання його творчості. Це стало справедливим підсумком його попередніх претензій на «Оскара»: у 1975 році — «Обіцяна земля», у 2008 — «Катинь».

Бог усім голова

Бог усім голова

Жанр стрічки визначений як романтичний трилер, тобто у ньому закладено й конфлікт для утримання уваги, й лав сторі — для розслаблення. Але щоб із такого вдалого жанрового тандему вийшла хороша робота, треба серйозну команду. Як відомо, режисер Джордж Нолфі на екшенах уже собаку з’їв: пригадаймо «12 друзів Оушена» та «Ультиматум Борна».

Подвиг посту

Подвиг посту

Дотримання посту в усі часи вважалося подвигом. Інша річ, що подвижників у попередні століття було більше, ніж зараз. Нині ж, за статистикою, лише кожен десятий українець, що задекларував себе як віруючий християнин, дотримується цього церковного припису.

Всі статті рубрики