ВЛАСНИЙ ДОСВІД

ВЛАСНИЙ ДОСВІД

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Леонід СУХОДУБ,
членкореспондент Академії наук України, завідувач відділу Інституту прикладної
фізики (м. Суми):

— Восьме Березня — чудовий день, і я намагаюся зробити свято своїй дружині. Найперше — дім наповнюється трояндовим ароматом. Ще обов’язковий атрибут святкового дня — кава.

Фігурні ласощі

Фігурні ласощі

Цей тортик називається «На хмаринці» — корисний та «легкий» порівнянно з іншою випічкою. Для замішування тіста знадобиться 3 склянки борошна, пакетик розпушувача, 200 г вершкового масла, півсклянки звичайного цукру, 2 пакетики ванільного, 4 жовтки. Для сирної начинки: одне велике яблуко або два малих, півкілограма вершкового сиру, пропущеного через сито, пакет будь–якого пудингу, столова ложка крохмалю, по півсклянки цукру та жирних вершків чи сметани, 2 яйця. Для білкової маси: 4 білки, 2/3 склянки цукру, упаковка ванільного пудингу, 100 г тертого шоколаду.

Ковбої і мушкетери Бориса Бурди

Ковбої і мушкетери Бориса Бурди

Зорганізувати достойне свято — та ще й оригінальне — завжди складно. «Сценарієм» до нинішнього жіночого дня пропонуємо взяти книгу «Розмова навколо їжі. Кулінарія від Бориса Бурди». Ведучий кулінарної телепередачі та інтелектуал проекту «Що? Де? Коли?» зізнається, що його більше цікавить «побалакати з глядачем», але й рецепти у Бурди детальні й доступні. До того ж деякі страви мають такі назви, що, здається, створені саме до свята прекрасної половини, яка, як відомо, любить вухами.

Всі статті рубрики