«Плем’я кельтів» розгромило «Воїнів Ірландії»

«Плем’я кельтів» розгромило «Воїнів Ірландії»

Минулої п’ятниці в Ірландії відбулися дострокові парламентські вибори. Указ про їх проведення президент цієї країни Мері Макаліс підписала після розпаду 1 лютого правлячої коаліції у складі провідної політичної сили Ірландії «Фіанна Файл» та Партії зелених. «Зелені» вийшли зі складу уряду на знак протесту проти згоди прем’єр–міністра Браяна Коуена прийняти пакет фінансової допомоги від Міжнародного валютного фонду та Євросоюзу в розмірі 85 мільярдів євро під 5,8 відсотка річних та на принизливих для країни умовах.

Країна без грошей, диктатор — без надії

Країна без грошей, диктатор — без надії

Події в Лівії набирають дедалі більшої гостроти, тому в дію вступила «важка артилерія» міжнародної дипломатії. Учора в Женеві ситуацію у вотчині колись всесильного Муаммара Каддафі, де, окрім військово–політичної, наростає ще й гуманітарна криза, на Раді ООН з прав людини обговорювали глави МЗС провідних держав Європи та світу.

Скинули і вимагаємо!

Скинули і вимагаємо!

Попри переможний результат Жасминової революції, мешканці Тунісу не заспокоїлися й пильно стежили за тим, як ті, хто прийшов до влади, виконуватимуть свої обіцянки. І щойно виявилося, що таки не виконують — на вулиці знову вихлюпнулося людське море. Минулих п’ятниці та суботи в столиці країни — місті Туніс — відбулися нові акції протесту, учасники яких вимагали очистити тимчасовий уряд від колишніх співробітників поваленого президента Бен Алі. І таки домоглися свого: у неділю глава тимчасового уряду Мохаммед Ганнуші подав у відставку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики