Стрімкий топлес на білому снігу

Стрімкий топлес на білому снігу

У німецькому місті Браунлаге, що у федеральній землі Нижня Саксонія, вже втретє відбувся так званий «чемпіонат світу з катання на санчатах голяка». Цього року заявки на участь подало понад 400 осіб — найбільше з часу заснування конкурсу. Організатори, аби надати змаганням динамічності, відібрали 26 відчайдухів — по 13 чоловіків та жінок. Усім надали однотипні пластикові санчата.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Судячи з того, що в Олімпіади–2014 в Сочі будуть аж три талісмани, Росію чекає в 2012 році на чолі держави замість тандему — тріумвірат. Із леопардом і ведмедем усе зрозуміло. Залишається з’ясувати, хто буде зайкою.

Бізнесмен, який її полюбив

Бізнесмен, який її полюбив

«Дівчина Бонда» з фільму «Квант милосердя», світова кінозірка українського походження Ольга Куриленко вирішила знову спробувати себе в ролі дружини. Цього разу не на знімальному майданчику, а в житті: як повідомляє сайт журналу «Віва», актриса й модель утретє зібралася під вінець. Цього разу обранцем 31–річної уродженки Бердянська став її ровесник, мексиканський бізнесмен. Він, за словами Олі, з розумінням ставиться до її напруженого робочого графіка, хоч і не має відношення ні до моди, ні до кіно.

Всі статті рубрики