Бізнесмен, який її полюбив

01.03.2011
Бізнесмен, який її полюбив

«Дівчина Бонда» з фільму «Квант милосердя», світова кінозірка українського походження Ольга Куриленко вирішила знову спробувати себе в ролі дружини. Цього разу не на знімальному майданчику, а в житті: як повідомляє сайт журналу «Віва», актриса й модель утретє зібралася під вінець. Цього разу обранцем 31–річної уродженки Бердянська став її ровесник, мексиканський бізнесмен. Він, за словами Олі, з розумінням ставиться до її напруженого робочого графіка, хоч і не має відношення ні до моди, ні до кіно.

Куриленко зараз дуже багато знімається — після виходу на екрани «Кванту милосердя» вона стала зіркою першого ешелону і тепер не має відбою від пропозицій. На поточний рік заплановано прем’єри щонайменше п’яти фільмів за її участю. У ці дні дівчина зайнята на знімальному майданчику американсько–китайського проекту «Глибинні імперії», який, за задумом авторів, має затьмарити «Аватар» Джеймса Камерона. Оля грає русалку, а її мексиканський жених скрізь супроводжує наречену, аби не надто надокучали прихильники та папараці. Очевидно, непоганий у хлопця бізнес, якщо дозволяє не працювати, а їздити за коханою по всьому світу.

Іще недавно Куриленко запевняла, що не хоче повторювати невдалий досвід двох попередніх шлюбів і знову надягати на палець обручку. 1999 року, вже переїхавши на роботу (моделлю) до Парижа, Ольга вийшла заміж за французького фотографа Седріка ван Моля. Через три роки пара розлучилася. У 2006–му, вже дебютувавши в кіно (в еротичній драмі «Безіменний палець»), українка знову стала на весільний рушник. Але шлюб з американським підприємцем Деміаном Габріелем тривав менше року.