Стрімкий топлес на білому снігу

01.03.2011
Стрімкий топлес на білому снігу

У німецькому місті Браунлаге, що у федеральній землі Нижня Саксонія, вже втретє відбувся так званий «чемпіонат світу з катання на санчатах голяка». Цього року заявки на участь подало понад 400 осіб — найбільше з часу заснування конкурсу. Організатори, аби надати змаганням динамічності, відібрали 26 відчайдухів — по 13 чоловіків та жінок. Усім надали однотипні пластикові санчата.

Снігу в Браунлаге того дня вистачало, мороз теж був. Свідками заїздів по схилу завдовжки 90 метрів стали майже 17 тисяч глядачів, повідомляє сайт Metro.co.uk. Найбільшу увагу привертала «дівоча» частина програми — ще б пак, адже, за регламентом, на жінках, як і на хлопцях, мають бути лише трусики, черевики, рукавички й захисний шолом. Бухнутися голими грудьми в сніг — непоганий «допінг»!

За підсумками фінальних заїздів перемогу вибороли працівники одного з місцевих готелів. Їм дістався головний приз — чек на тисячу євро. Автор ідеї чемпіонату Тобіас Ваненмакер обіцяє, що такі «веселі старти» відбудуться і наступного року.