НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розмова з цензурою

Розмова з цензурою

У п’ятницю, в день першої річницi своєї інавгурації, Президент планує взяти участь у тригодинному телеефірі, спілкуючись з українцями. Він відповідатиме на «запитання нації» в прямому ефірі. А це, зважаючи на ораторські риси глави держави, досить сміливий крок, навіть якщо запитання будуть заготовленими. Але ж лiдери Росiї роблять саме так, а їх приклад В. Я. наслiдує багато в чому.

Втома від України

Втома від України

Колишній співдоповідач моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи по Україні Ханне Северінсен, яка тепер є президентом міжнародної громадської організації «Європейська медіа–платформа», заявляє про формування цензури в українських ЗМІ за рік президентства Віктора Януковича. Під час «круглого столу», що відбувся в Києві й був присвячений виконанню «медійних» пунктів резолюцій ПАРЄ та Європарламенту щодо України, Северінсен відзначила: «Той плюралізм, який будувався у попередні роки, зруйнований».

Асамблея Вiктора II i Леонiда I

Асамблея Вiктора II i Леонiда I

Стражденну українську Конституцію знову беруться переписувати. Президент підписав указ про створення Конституційної асамблеї, яка має напрацювати новий текст Основного закону. Поки що асамблеї нема — є науково–експертна група, яку очолює Леонід Кравчук. Саме перший Президент має найбільше шансів очолити й асамблею.

Всі статті рубрики