НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Китай засипав Італію отруйним одягом

Китай засипав Італію отруйним одягом

До небезпечних для здоров’я іграшок та харчових продуктів китайського виробництва додався ще й одяг. Італійські карабінери конфіскували найбільшу за кілька останніх років партію контрабандного одягу та взуття з Китаю — 20 мільйонів одиниць, уже готових до відправки в магазини та на ринки.

Червоний півень на білому снігу

Червоний півень на білому снігу

В Естонії вчора було оголошено день національної жалоби. Країна оплакувала десятьох вихованців дитячого будинку з приморського містечка Хаапсалу, що за 110 кілометрів на південь від Таллінна. Діти живцем згоріли у вогні, який фактично в мить знищив будівлю інтернату.

Від Варшави до Лондона — не переводячи стрілок

Від Варшави до Лондона — не переводячи стрілок

Континент охопила годинникова лихоманка. Україна, мавпуючи Росію, вже й собі розглядає варіант скасування переходу «на зимовий час» (хоча насправді увесь світ переходить на літній, бо офіційно поняття «зимового» часу взагалі не існує). А британський уряд розмірковує над тим, чи не перевести стрілки на годину вперед, щоб таким чином перейти на центральноєвропейський час, за яким живуть всі континентальні країни — члени ЄС.

Вали диктаторів!

Вали диктаторів!

На півночі Африки та на Близькому Сході не вщухає хвиля народних протестів. На межі громадянської війни опинилася багата на нафту Лівія. Тамтешній лідер Муаммар Каддафі, який править країною з 1969 року, не збирається поступатися владою. І, як дав зрозуміти у телезверненні до народу син очільника держави Сейф Аль–Іслам, задля її збереження готовий потопити країну в крові.

Чотири роки ще суворішого режиму

Чотири роки ще суворішого режиму

17 лютого у Фрунзенському суді Мінська відбулося засідання у справі першого обвинуваченого у справі про масові заворушення. Судили Василя Парфенкова, відомого як представника незареєстрованої в мін’юсті Партії свободи (сам факт нереєстрації діючої організації вважається владою Білорусі злочином, що підпадає під статтю Кримінального кодексу). За участь у мітингу незгодних із тріумфально переможними для Олександра Лукашенка результатами президентських виборів хлопця, який 2004 року був активним учасником і київського Майдану, засудили до чотирьох років ув’язнення в колонії суворого режиму. Адвокати мають намір оскаржити це рішення, хоча добре розуміють, що в таких справах долі обвинувачених вершать значно вище, ніж навіть у Верховному суді.

Всі статті рубрики