З Новим роком, Україно!

30.12.2010

«2010–й був складним, але, як кажуть, без поразок не буває перемог. Бажаємо в новому році всім нашим перемог — і в особистому житті, і в роботі, і в суспільній царині. Працюймо, любімо, гуртуймося, борімося — і переможемо».

Дмитро Лиховій і Леся Шовкун,
заступники редактора; відділи політики та світу

 

«Два роки тому, «під ялинку», я загадала бажання. І Бог приніс у нашу родину маленького ангела... Дива існують, мрії збуваються! Нехай Новий рік для всіх нас буде щедрим на дарунки долі. Бажаю всім спокою і затишку — в оселях, душах, помислах».

Юлія Косинська,
кореспондент відділу «Суспільство»

 

«Як би це сказати культурно... Я уявляла Україну–2010 кардинально іншою. Але це не привід закрити будівництво свого власного життя — вільного, сучасного, цікавого, професійного, особистого. Так, не буває абсолютного щастя в одній окремо взятій квартирі, але й двох життів нам ніхто не обіцяв. Давайте думати в новому, 2011–му, році не тільки про себе, а й про інших, і буде нам щастя!»

Валентина Клименко,
заступник редактора, відділ культури

 

«Головне побажання вам, шановні читачі, у новому році — якнайбільше оптимізму і віри в краще! Судячи із звітів нашого уряду — а він, як відомо, брехати не буде, — інфляція у нашій країні цьогоріч виявилася значно меншою, ніж раніше думали, зарплати вищими, а економіка стрімко рветься вгору, норовисто б’ючи копитом. У 2011–му, за прогнозом, усе буде ще більше в шоколаді!.. А якщо ж раптом ваш матеріальний стан у переддень Нового року не відповідає описаному вище, то оптимізму вам і ще раз оптимізму. І віри, що все обіцяне обов’язково збудеться упродовж найближчих 365 днів».

Юрій Патиківський,
редактор відділу економіки

 

«Ґречне панство! Історичне минуле і духовність — це те, що не залишається в старому році і не отримується раптово в новому. Це те, що може бути з нами завжди. Правдивий погляд на ці дивовижні явища людського життя привносить в наші душі мир і злагоду. «УМ» і в новому році, як і раніше, даватиме вам змогу такі правдиві знання отримати. І зробити власні висновки. Вітаємо вас щиро, будьмо разом!»

Ярослава Музиченко,
редактор відділу історії та релігії

 

«Мистецтво — це форма людського пізнання світу». З автором цього афоризму, режисером Кареном Шахназаровим, погоджуюся на сто відсотків. Бажаю, щоб у Новому році цей процес був для вас результативним, змістовним, багатим на яскраві враження, цікаві зустрічі, гарні новини!

Людмила Олтаржевська,
кореспондент відділу культури

 

«У наші непрості часи — будьте бійцями. Людину з характером бійця — видно здалеку, неприємності та недруги не наважуються до неї підступитися. Тож бажаю вам бойового духу і волі до перемог. Тоді перемоги прийдуть самі».

Олег Снiгур,
оглядач відділу «Військо»

 

«Бажаю більше хороших новин у вашому житті. Щоб у кожній українській хаті панували любов, затишок і злагода. Твердої впевненості всім — все буде добре!»

Ярина Городиська,
кореспондент відділу новин

 

«Бажаємо в новому році багато перемог: як від улюблених спортивних команд та спортсменів, так і своїх власних. Грайте частіше, забивайте побільше, будьте швидшими. І пам’ятайте про мудрість давніх римлян: у здоровому тілі — здоровий дух».

Петро Троць,
кореспондент відділу спорту «УМ»

 

«Від відділу освіти побажання:
На 200 балів здати тестування,
Студентом неодмінно стати
і на відмінно сесії складати.

Школярикам — тішити учителів
і не засмучувати рідних батьків,
Приносити тільки хороші оцінки
і не порушувати поведінки».

Ліна Кушнiр,
редактор відділу освіти
  • Замок для коханої

    Як би хто не ставився до 8 Березня, настання весни й любові до жінок ніхто не відміняв. І чотири вихідні з цього приводу в людей уже на носі. А що може бути кращим відпочинком і подарунком, до речі, ніж подорож. «УМ» склала орієнтовний тур-лист, де і за яку ціну можна провести святкові вихідні. >>

  • Подаруй мені радість

    Чи не з перших днів весни перед кожним чоловіком постає питання, що ж подарувати коханій, мамі чи колезі у Міжнародний жіночий день. Кожен хоче виділитись, приємно здивувати оригінальністю подарунку та підібрати саме те, чого бажає жіноча душа. >>

  • Змити гріхи

    Це варто спробувати хоч раз у житті! На заздрість усім, хто в мороз боїться вилізти з теплої шуби, хто злякано тупцює біля ополонки, широкими очима дивлячись на тих, хто заходить у воду. Журналi­сти «УМ» цього року пiшли купатися на Водохреще в Гiдропарк. >>

  • У гостях у казки

    У Санта Клауса нині — гаряча пора. Цими днями «найноворічніший» дідусь планети вирушає з рідного лапландського міста Рованіємі у свою щорічну навколосвітню подорож. Запрягає в сани вірного помічника — оленя на ім’я Рудольф Червоний Ніс, завантажує подарунки... Замовлення на них Санта збирає з кінця листопада. >>

  • Доступний Чудотворець

    Стараннями передусім наділених владою авантюристів сталося так, що за право представляти інтереси Святого Миколая в Україні впродовж останнього десятиліття неодноразово спалахували непримиренні конфлікти. >>

  • Великдень, Пасха, Воскресіння

    Багато хто знає, що відбулося майже 2000 років тому. Утім за стільки років на первісний сенс свята нашарувалося стільки нових тлумачень і видозмін пасхальних звичаїв, що межа між християнським і язичницьким ледь не стерлася. Тож «УМ» дізнавалася, що саме відзначаємо у свято Воскресіння. >>