Катруся вже не в очікуванні

Катруся вже не в очікуванні

Принців, як відомо, мало й на всіх не вистачає. Тому повідомлення про офіційні заручини спадкоємця британського трону, онука королеви Єлизавети ІІ Вільяма, збурили не лише британську громадськість, а й потенційних наречених усього світу, які жваво обговорюють його наречену та «що він у ній знайшов». У Британії ж ця подія взагалі відтіснила на задній план усі інші новини.

Вино і діамант, смачне й дорогоцінне

Вино і діамант, смачне й дорогоцінне

На аукціоні «Сотбіс» у фенешебельному готелі Женеви Beau Rivage позавчора було встановлено одразу два світові рекорди. Рідкісний рожевий діамант вагою 24,78 карата пішов за ціною в 45,44 млн. швейцарських франків (45,72 млн. доларів США), що майже вдвічі перевищує попередній «діамантовий» рекорд. Як повідомляє інформагенція swissinfo.ch, камінь унікального кольору та краси придбав британський дилер діамантів Лоуренс Графф.

Лист від Обами

Лист від Обами

Американським президентам не дають спокою лаври письменників. Тиждень тому в Сполучених Штатах видали мемуари екс–глави Білого дому Джорджа Буша–молодшого «Моменти рішень» (Decision Points), а позавчора надійшла у продаж книжка його наступника, чинного президента Барака Обами «Про тебе я співаю: Лист моїм донькам» (Of Thee I Sing. A Letter To My Daughters).

Всі статті рубрики