Прекрасна амазонка у пір’ї

Прекрасна амазонка у пір’ї

Одним із найприємніших сюрпризів Паризького тижня моди сезону весна/літо–2011 стало повернення П’єра Кардена. Після 16–річної перерви метр, якому виповнилося вже 88 років, знову показав нову колекцію — хай і не таку яскраву, як у часи розквіту, але досить прогресивну. Дефіле, приурочене до 60–річчя марки, тривало 45 хвилин (значно довше, ніж звичайні покази). Кутюр’є пропонує носити одяг футуристичного крою, зокрема комбінезони, легкі й дуже короткі спідниці, міні–сукні з великими бантами тощо.

Ще раз про любов

Ще раз про любов

Міськрада Мілана цього тижня дозволила продовжити до 24 жовтня демонстрацію суперечливого витвору найвідомішого з живих італійських скульпторiв Мауріціо Каттелана. Скульптура пiд назвою L.O.V.E. («Любов») залишиться на площі Д’Аффарі перед будівлею Міланської біржі на радість її шанувальникам, які прагнуть, щоб вона стояла тут завжди. Але не всі мешканці міста поділяють таку думку.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У зв’язку з поверненням старої Конституції у Верховній Раді скасували день опозиції, зате впровадили його в Лук’янівській тюрмі.

Всі статті рубрики