Попіл «Хрещеного батька» стукає в їхні серця

11.08.2010

У ЛосАнджелесі розгорілася боротьба за жменю... праху знаменитого актора Марлона Брандо. Суперечка точиться між двома жінками — подругою покійного сина Брандо, Донною Лопес Геон, а також першою дружиною кінозірки Анною Кашфі.

Дворазовий лауреат «Оскара», якого прославили ролі у фільмах «Хрещений батько», «Трамвай «Бажання», «Молоді леви» тощо, помер у липні 2004 року. Згідно із заповітом Марлона, після кремації більшу частину його попелу розвіяли над Долиною Смерті у США та островом Таїті. Проте невелику частину праху на пам’ять забрав син Брандо від шлюбу з Анною Кашфі, Крістіан. У 2008 році помер і Крістіан, а рештки його батька опинилися в подружки Крістіана — Донни.

Це не сподобалося Ан­ні Кашфі — вона прагне відібрати рештки чоловіка, відтак подала на Донну ЛопесГеон до Вищого суду округу ЛосАнджелес. Але в коментарі сайту TMZ.com ЛопесГеон заявила, що не збирається розставатися з попелом видатного кіноактора. «Крістіан не був близький зі своїми батьками, надто ж із матір’ю. Він не хотів би, щоб його власність дісталася їй», — каже нинішня власниця залишків Брандо.

Також Донна повідомила, що вже розвіяла частку «свого» попелу в БеверліХіллз, тож у неї лишається зовсім мало праху.