«Янголи» розмножуються

«Янголи» розмножуються

Ще одна модель компанії–виробника жіночої білизни «Вікторіяз сікрет» скоро стане мамою. Раніше лелеки залітали до Алессандри Амбросіо, Адріани Ліми, Кароліни Куркової та матері–героїні Хайді Клум, яка має вже аж чотирьох дітей. А тепер до когорти щасливих мамусь приєднається й 25–річна красуня з Голландії Даутцен Крус. Маля стане первістком і для білявого «янгола», і для її бойфренда, голландського діджея Саннері Джеймса.

Хто з’їсть Пауля?

Хто з’їсть Пауля?

«Восьминіг Пауль? Та з’їли ми його днями», — так невдало пожартував позавчора президент Росії Дмитро Медведєв під час міжнародного форуму в Єкатеринбурзі, в якому брала участь також канцлер ФРН Ангела Меркель. Звісно, головоногий молюск з океанаріуму «Сі лайф» німецького міста Оберхаузен живий–здоровий. Але знаменитій тварині лишилося топтати підводний ряст не так і довго: зараз Паулю два з половиною роки, а взагалі особини виду Octopus vulgaris живуть щонайбільше три роки. Тож до нашого Євро–2012 цей восьминіг точно не дотягне.

Мене від тебе нудить!

Мене від тебе нудить!

Дочка «великого і жахливого» рокера Оззі Озборна Келлі розірвала заручини зі своїм нареченим, манекенником Люком Уорралом. Як повідомляє сайт американського журналу «Піпл», до такого рішення Келлі прийшла, коли дізналася про зраду бойфренда. «Мене нудить від Люка Уоррала», — написала обурена телеведуча у своєму блозі в мережі «Фейсбук». А на «Твіттері» подякувала всім друзям і шанувальникам за підтримку й утрималася від подальших коментарів, «щоб не зіпсувати все ще більше».

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Слухай, Петре, твоя жінка вже приїхала?

— Так.

— Я там у тебе десь заколку для волосся залишила, ну ту, синю, свою улюблену.

— У мене, Машо, таке враження, що квартира замінована, а коли і де рвоне – незрозуміло!

Всі статті рубрики