«За синьо–жовтий прапор, що над ним!»

«За синьо–жовтий прапор, що над ним!»

Браття, послужим Україні ми,
За Чорне море станемо грудьми!
За наш чудовий і чарівний Крим,
за синьо–жовтий прапор, що над ним.

Ці слова маршу Військово–Морських сил України позавчора в Севастополі хвацько виспівували бійці Берегової охорони ВМС. Перша неділя липня (згідно з указом ще Президента Ющенка — День флоту України) — чи не єдиний день у році, коли українські моряки почуваються в Севастополі господарями, як і має бути. Недарма на проросійських сайтах Севастополя це свято називають «Днем окупанта».

Зійшлися, як у Раді дві хвилі

Зійшлися, як у Раді дві хвилі

Опозиціонери — принаймні одна їх частина — надихнулися п’ятничним голосуванням у Верховній Раді: виявляється, якщо захотіти, деяких міністрів з уряду Азарова–Януковича таки можна відставляти. Якщо, звісно, це бажання увійде в резонанс із планами керівників самої коаліції.

Хто тиснув по п’ять разів?

Хто тиснув по п’ять разів?

Партія «Наша Україна» пропонує створити в парламенті тимчасову слідчу комісію для розслідування ситуації з голосуванням за проект закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики. «У ніч на 2 липня 2010 року правляча коаліція здійснила нахабну фальсифікацію голосування парламенту. Без будь–якої гласності, при припиненій трансляції телеканалу «Рада», опівночі не більше ніж 50 «кнопкодавами» з коаліції був ухвалений закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики», — йдеться у заяві «НУ».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики