Зірки і чорні смуги

Зірки і чорні смуги

Ненависники англійської збірної тішаться: підопічні Фа­біо Капелло у своїй групі фінішували нижче за команду США, колишньої британської колонії, котра ще недавно мала значно нижчий авторитет у футболі, ніж його «родоначальники». Уболівальники американців радіють подвійно: команда тренера Боба Бредлі пройшла до 1/8 фіналу, попри два помилково скасовані голи у ворота Словенії та Алжиру.

Матч завдовжки три дні

Матч завдовжки три дні

Ще до очікуваної вчора історичної появи на трибуні королеви Великої Британії Єлизавети ІІ цьогорічний Уїмблдон привернув увагу всього світу й навіть потрапив до Книги рекордів Гіннесса. У першому колі чоловічої «одиночки» француз Ніколя Маю та американець Джон Існер затіяли найтриваліший матч не лише в історії Уїмблдонських турнірів, а й узагалі — історії тенісу. Свою зустріч вони почали ще у вівторок, устигнувши зіграти чотири партії — 4:6, 6:3, 7:6, 6:7. У середу 28–річний Маю (148–ма ракетка світу) і на три роки молодший Існер (19–й у рейтингу АТР) мали визначити переможця у п’ятому сеті, але не дограли його через темряву, дійшовши майже за десять годин до фантастичного рахунку 59:59! Бажаної переваги у два гейми ніхто так і не досяг, тож учора ввечері, на третій день протистояння, суперники продовжили дуель. Вона закінчилася вже після підписання цього номера «УМ» до друку.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тарас Шелестюк: Щоб ставати кращим, треба бити кращих

Тарас Шелестюк: Щоб ставати кращим, треба бити кращих

Свої перші медалі Тарас чіпляв на груди, коли виходив на вулицю рідної Макіївки, аби сусіди бачили, що він уже чогось досяг. Тепер же нагороду чемпіонату Європи показав у Сумах, де мешкає чотири роки, і сфотографувався на тлі собору, щоб передати привіт читачам «України молодої». Успіх боксера Шелестюка на недавній континентальній першості в Москві став приємним сюрпризом для тренерів збірної України. А видовищність боїв за участю 24–річного середньоваговика відзначали й фахівці з інших країн. Зупинятися на досягнутому хлопчина не збирається, а хоче разом із молодшим братом, також боксером, прославитися не менше за Кличків. При цьому захоплюється не лише боксом, а й екстремальним спортом і музикою у стилі реп.

Всі статті рубрики