Курні, Ана чи Сирена?

Курні, Ана чи Сирена?

Давно відомо: найуспішніша тенісистка — не обов’язково найсильніша на корті. Часто вона найгарніша, тобто спроможна залучати більші рекламні контракти. І справді, негритянок Серену та Венус Уїльямс — лідерок рейтингу WTA — важко назвати королевами вболівальницьких сердець. Фани тяжіють до більш естетичних форм. І визначають, які кращі: напередодні Уїмблдонського турніру, який триває на кортах Лондона, побачили світ одразу два рейтинги найсексуальніших і найпривабливіших тенісисток.

Райанова Америка

Райанова Америка

Головне в житті — не врода, а щастя. Цю тезу героїні телесеріалів на кшталт «Не родися красивою» довели на власному досвіді. І «страшненька» Бетті з однойменного американського «мила» дарма переживала, що на тлі колег по модному журналу виглядає не гламурно — все у неї зрештою склалося добре. А про актрису Америку Ферреру, яка виконувала роль Бетті, й казати нічого: дівчина прославилася на весь світ, отримала гонорар із багатьма нулями та й на вроду Америка нічогенька, хоча й далека від «модельних» стандартів. А незабаром вона стане ще щасливішою, бо скоро виходить заміж.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Економічний аналіз телевізійних новин показує, що Росія стає дедалі більш збитковим і менш необхідним філіалом «Газпрому».

Всі статті рубрики