Курні, Ана чи Сирена?

23.06.2010
Курні, Ана чи Сирена?

Любителі тенісу визнали 29–річну Анну Курникову найпривабливішою тенісисткою в історії Уїмблдону.

Давно відомо: найуспішніша тенісистка — не обов’язково найсильніша на корті. Часто вона найгарніша, тобто спроможна залучати більші рекламні контракти. І справді, негритянок Серену та Венус Уїльямс — лідерок рейтингу WTA — важко назвати королевами вболівальницьких сердець. Фани тяжіють до більш естетичних форм. І визначають, які кращі: напередодні Уїмблдонського турніру, який триває на кортах Лондона, побачили світ одразу два рейтинги найсексуальніших і найпривабливіших тенісисток.

Учасники суто британського опитування обирали найпривабливіших гравчинь за всю історію проведення Уїмблдону. Зі значним відривом перемогла росіянка Анна Курникова, яка нещодавно відзначила 29–річчя. Вона давно завершила спортивну кар’єру і працює моделлю та світською левицею, але, слід відзначити, і в часи виступів на корті Аня заробляла мільйони передусім фотосесіями в купальниках, а не перемогами.

Друге місце в цьому опитуванні посіла ще одна секс–ракетка з РФ — Марія Шарапова, прозвана через свої зойки під час гри Російською Сиреною. Вона встигла побути й першим номером рейтингу WTA, а зараз — 17–та.

Тим часом сайт Tennisreporters.net провів опитування, аби визначити взагалі «найсексуальнішу тенісистку планети». Такою виявилася 22–річна сербка Ана Іванович. Після нетривалого лідерства у рейтингу WTA влітку 2008 року Ана покотилася донизу спортивними щаблями (зараз вона 45–та ракетка світу), однак не втратила зовнішньої чарівливості. Завдяки їй сайт Іванович усе ще залишається найбільш відвідуваним серед сайтів усіх (!) спортсменів. А «найсексуальнішою тенісисткою» Ану визнають уже п’ятий раз.

До речі, в уїмблдонському опитуванні Іванович розділила п’ятий рядок із німкенею Штефі Граф. А в самому турнірі позавчора програла вже в стартовому матчі — страшненькій ізраїльтянці Пеер.