Волосюк проти Януковича

Волосюк проти Януковича

У Печерському райсуді Києва відкрили судове провадження у справі щодо заперечення Віктором Януковичем Голодомору як геноциду українського народу, повідомляє прес–служба Народного руху України. Позов проти глави держави подав простий громадянин Володимир Волосюк. Він просить Феміду зобов’язати відповідача привселюдно попросити пробачення перед народом за заперечення необхідності визначення Голодомору 1932—33 років геноцидом. Попереднє судове засідання відбудеться вже сьогодні о 16.30.

«Не заплатиш податок — не дамо пенсії!»

«Не заплатиш податок — не дамо пенсії!»

Стоденний ювілей очільника уряду вчора відзначили на Першому Національному каналі — Миколу Яновича запросили на передачу «Іспит для влади». Щоправда, серед запрошених журналістів були лише максимально лояльні до Прем’єра, такі, що не тільки не влаштовуватимуть різноманітних «іспитів», а й узагалі не псуватимуть настрій імениннику. Тож Азаров розмовляв комфортною йому російською мовою, а журналісти звертали його увагу на шалені рейтинги популярності уряду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Треба збиратися!

Треба збиратися!

Ризик утратити право і можливість збиратися на акції протесту об’єднав учора в Києві представників лівих і правих рухів. Навіть екстравагантні, м’яко кажучи, дівчата з руху «Фемен» цього разу не влаштовували вуличного стриптизу, а разом з усіма вимагали відхилити Законопроект № 2450 «Про порядок організації і проведення мирних заходів», який, на думку протестувальників, покликаний боротися з не угодними владі акціями протесту. Спочатку близько 150 учасників акції вишикувалися на майдані Незалежності у формі слова «ТАК» для свободи зібрань і слова «НІ» — для закону 2450. Потім, коли долучилися ще близько сотні людей, колони рушили до комітетів парламенту, де на погоджувальній раді фракцій якраз мали обговорювати долю одіозного законопроекту.

Всі статті рубрики