Три з трьох

Три з трьох

Напередодні третього контрольного матчу збірної України в Осло її новий тренер Мирон Маркевич постарався убезпечитися від критики на випадок поразки норвежцям: мовляв, на виконання поставлених завдань відведено два роки, впродовж яких він повинен поставити гру команди. Тож зараз можна й потрібно експериментувати, переглядати весь резерв. Звісно, забігти у 2012–й, аби оцінити роботу 60–річного львів’янина, неможливо. Проте плоди його двотижневої діяльності вражають. Так, як Мирон Богданович, біля керма збірної не стартував ще ніхто з його попередників — три перемоги в трьох матчах. Результат, хай і не обов’язковий, є. Із грою, щоправда, сутужніше.

Тягнучись за фаворитом

Тягнучись за фаворитом

У квартеті С, що починає змагатися на чемпіонаті світу в ПАР 12 червня, є яскраво виражений фаворит — збірна Англії. На думку букмекерів, подолати груповий етап родоначальникам футболу буде «раз плюнути» — коефіцієнт на цю звитягу дорівнює лише 1,04. Шанси інших суперників на вихід із групи букмекери оцінюють так: США — 1,76, Словенія — 2,75, Алжир — 4,10.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Максим Шацьких: Грають команди, а не інфраструктури

Максим Шацьких: Грають команди, а не інфраструктури

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Київський «Арсенал» — вкрай контрастна команда. Дивлячись на результати виступів «канонірів» навесні, розумієш, що спрогнозувати результати «червоно–синіх» фактично неможливо. Домашній програш 1:6 від «Таврії» коштував посади головному тренеру В’ячеславу Грозному. Його наступник, тренер дублерів Юрій Бакалов, зміг вивести команду із психологічної ями і закінчити чемпіонат на сьомому місці, здобувши кілька важливих і несподіваних перемог, зокрема над «Ворсклою» в гостях — 5:1. Про враження від сезону, погляд на гру київських клубів та багато іншого ми запитали у відомого нападника Максима Шацьких, який нещодавно підписав новий дворічний контракт із «Арсеналом». У 13 матчах минулого чемпіонату Макс забив за «канонірів» чотири м’ячі, й один із них став сотим голом Шацьких в українських першостях.

У міжсезоння узбецький легіонер, який давно вже став у Києві своїм, обрав для відпустки грецький острів Кріт. Поїхали туди всім сімейством — Максим, дружина Олеся та двоє доньок, Рената і Христина.

Всі статті рубрики