Мартиролог авторства «Агати»

Мартиролог авторства «Агати»

Потужний тропічний шторм «Агата», який пронісся над трьома країнами Латинської Америки, продовжує збирати сумний урожай загиблих. Учора в Гватемалі, Гондурасі та Сальвадорі ховали перших жертв стихії, а тим часом рятувальні загони намагалися знайти тіла інших загиблих. І визволити тих, кому, можливо вдалося вціліти під зсувами ґрунту та мулу. Картини зі шляху «Агати» вражають: із коренем вивернуті з землі дерева, зруйновані будинки, затоплені села... У центрі Гватемала–Сіті внаслідок провалу ґрунту утворилася величезна яма (30 метрів у діаметрі й понад 60 у глибину), в яку провалилися два житлові будинки. Ситуація у більш віддалених районах залишається невідомою, адже вони виявилися відрізаними від світу стихією.

«Акт державного тероризму...»

«Акт державного тероризму...»

Ізраїль, який своєю «піратською» атакою на гуманітарну «Флотилію свободи» налаштував проти себе переважну частину світу, вчора звільнив іще партію заарештованих під час того нападу. Нагадаємо, в ніч на 31 травня ізраїльські військові напали на караван із шести суден, який віз допомогу мешканцям блокованого Ізраїлем Сектору Газа, вбивши щонайменше дев’ятьох людей і захопивши решту. За уточненими даними, у в’язниці «Беер Шева» на півдні Ізраїлю опинився 641 симпатик палестинського народу, ще 48 із пораненнями потрапили до ізраїльських лікарень.

Четвертий пішов

Четвертий пішов

Прем’єр–міністр Японії Юкіо Хатояма подав у відставку через невиконання своїх передвиборчих обіцянок. Він очолив уряд вісім місяців тому — після виборів, на яких перемогла його лівоцентристська Демократична партія, поклавши край півстолітньому правлінню консерваторів. Але відтоді популярність демократів серед населення значно впала, тож результати наступних виборів, швидше за все, будуть для них невтішними.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики