Донія не помічають

Донія не помічають

Народному депутатові Олесю Донію, який після бійки на засіданні парламенту 27 квітня зліг у лікарню зі струсом мозку, нарешті призначили судово–медичну експертизу для визначення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень. Про це позавчора ввечері заявив прокурор Києва Юрій Ударцов. «І тільки після цього буде визначено, визнавати його потерпілим чи ні. Зараз у нього такого статусу ще немає», — цитує Ударцова агенція УНІАН. Прокурор відзначив, що аналогічні експертизи призначені й депутатам від інших політичних сил, які брали участь у зіткненнях під час розгляду постанови про ратифікацію газово–флотських угод.

Хто Президент для Симоненка?

Хто Президент для Симоненка?

Верховна Рада схвалила рішення Президента про допуск підрозділів збройних сил інших дер­жав на території України у 2010 році для участі у багатонаціональних військових навчаннях. Ідеться про дев’ять вишколів, у яких братимуть участь вояки США, Великої Британії, Білорусі, Польщі, Болгарії, Словаччини, Угорщини, Румунії, Канади, Грузії тощо.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тримайся, сестро!

Тримайся, сестро!

Чергове обурення опозиції викликало затримання у вівторок у Львові рідної сестри народного депутата Андрія Парубія — 31–річної Олени Парубій. «Нашоукраїнець», якого просить позбавити недоторканності Генпрокуратура у зв’язку з подіями у парламенті під час ратифікації харківських угод 27 квітня, розцінює арешт молодшої сестри не інакше як репресію проти його родини з боку влади. Оленку Андрій виховував змалку, після загибелі матері в автокатастрофі, тож влада напевно знає, що вона — одна з найдорожчих йому людей.

Всі статті рубрики