«Нє пущать!»

«Нє пущать!»

Учора члени та прихильники тернопільських осередків Блоку Юлії Тимошенко пікетували обласне управління МВС з вимогами усунути із займаних посад недавно призначених керівників обласної міліції та Державтоінспекції.

Надія — лише на громадськість

Надія — лише на громадськість

У понеділок представники низки політичних сил — здебільшого з орбіти БЮТ плюс ВО «Свобода» — створили в Києві Комітет захисту України для координації дій у відстоюванні національних інтересів. Відповідний установчий акт підписали в будинку Спілки письменників України — саме там, де народжувався опозиційний Народний рух наприкінці 1980х років.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сімейка Адамова

Сімейка Адамова

Учора Верховна Рада працювала спокійно. Про баталії, які вирували у парламенті півтора тижня тому, нагадували лише невеликий мітинг перед стінами законодавчого органу та Володимир Литвин, який підраховував збитки від псування депутатських пультів. За його словами, 27 квітня парламент «постраждав» на 900 тисяч гривень. Спікер закликав народних депутатів добровільно відшкодувати збитки і пообіцяв: «так чи інакше ці кошти будуть відшкодовані не за рахунок держави».

Всі статті рубрики