«Гаррі Поттер» по–нашому

«Гаррі Поттер» по–нашому

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кіровоградська дитяча телевізійна студія «Ку–Раж» презентувала нову стрічку для дітей та юнацтва «Біла карта». Це вже другий повнометражний фільм студії за останні чотири роки. Його знято в жанрі сучасного пригодницького фентезі.

Є листя — буде життя

Є листя — буде життя

Семисотрічний дуб на Верхній Хортиці нинішньої весни вчергове «не погодився» із вироком фахівців і всупереч усім прогнозам знову зазеленів! Тридцятишестиметровий велетень (обхват стовбура — шість із лишком метрів, діаметр крони — 63 метри) поступово згасає впродовж останніх двадцяти років. За оптимального втручання (як уже писала «УМ») цей процес можна було й уповільнити, однак маємо те, що маємо, — єдину гілку, яка щовесни розбруньковується, відчайдушно чіпляється за життя чи не останнім листям. Найбільше радіють живучості реліктового дерева ініціатори створення історико–культурного комплексу «Запорізький дуб»: кинутим напризволяще старожилом Верхньої Хортиці з минулого року опікується всеукраїнська федерація «Спас».

На Першотравень — із гривнею

На Першотравень — із гривнею

Незважаючи на те, що понад тисяча мешканців Рівного поставила свої підписи проти підвищення тарифів на проїзд у тролейбусах, Рівненський міськвиконком таки ухвалив рішення про подорожчання послуг «рогатого» транспорту. Отож із 1 травня вартість проїзду в рівненських тролейбусах становитиме не 80 копійок, а одну гривню.

Сам у лісі

Сам у лісі

Зникнення чотирирічного Андрійка батьки, котрі саджали картоплю на своїй грядці в селищі Ланчин Надвірнянського району, помітили ще зранку, проте спершу сподівалися знайти сина самотужки. Лише під вечір, коли всі зусилля виявилися марними, зателефонували до райвідділу внутрішніх справ.

Всі статті рубрики