Три мудреці в одному ефірі

Три мудреці в одному ефірі

Виборча кампанія у Великій Британії розвивається стрімко. Зволікати ніколи, адже голосування на загальних парламентських виборах відбудеться вже 6 травня. У четвер увечері на телеканалі «Скай ньюз» відбулися перші в історії теледебати за участю лідерів трьох провідних партій, які претендують на перемогу: правлячої Лейбористської, Консервативної та Ліберально–демократичної. Досі такого звичного для країн із розвиненою демократією етапу передвиборчих перегонів, як дебати між суперниками у прямому ефірі, в Об’єднаному Королівстві не було.

«Звільнився» факсом

«Звільнився» факсом

Відсторонений від влади внаслідок революції 7 квітня президент Киргизстану Курманбек Бакієв остаточно здався й подав у відставку. Як повідомляє агенція «Рейтер», заяву про складення президентських повноважень колишній лідер «Тюльпанової революції» нібито передав факсом у четвер увечері на адресу нової влади — тимчасового уряду під керівництвом Рози Отунбаєвої. Щоправда, брат поваленого глави держави Ахмад учора назвав цей факс фальшивкою. Але залишається фактом, що Курманбек Бакієв перебуває в Казахстані — у четвер киргизький військовий літак із президентом, його дружиною та дітьми на борту приземлився в місті Тараз.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Паралізована Європа

Паралізована Європа

Такого у Старому Світі ще не було: тисячі літаків не можуть знятися в небо, мільйони людей опинилися відрізаними від дому, президенти і прем’єри змушені переносити державні візити до інших країн... Ні, це не масштабна атака терористів і не «бунт машин». Причина паралічу Європи древня, як сама Земля: повітряний простір став недосяжним через виверження вулкана на півдні Ісландії.

Всі статті рубрики